Thursday, December 23, 2010

Erdélyi Konyha Kalendárium 2011



   Megjelent az Erdélyi Konyha 2011-es Kalendáriuma, amelyben minden napra található egy-egy recept, plusz minden hónapról egy kisebb leírás és gasztro horoszkóp is. 416 színes oldal, fényképes receptleírással, az ára pedig 15 lej és az újságárusoknál kapható.
   Akiknek a receptjeit olvashatja aki megvásárolja a könyvet azok a következők:

Erdélyből:

Magyarországról:

3 comments:

GasztroRéka said...

Annyira várom, hogy hozza a postás!

Jutka said...

Szia, ha van kedved..küldhetsz be recepteket a következő szakácskönyvünkbe..
Témája: tavaszi ételek gyűjteménye. Főleg tojásos és friss zöldséges receptekkel illetve húsvétra jellegzetes húsételekkel.

Felhasználható alapanyagok: a spenót, retek, sóska, saláta, zöldhagyma és a primőr zöldségek; húsfélékből: a hal-, bárány-, szárnyas- és nyúlhús, illetve a sonka; valamint a tojás. Ez nem azt jelenti, hogy más alapanyagok nem jöhetnek számításba, de mindenképp ezek domináljanak.
A könyv tagolása, fejezetek: levesek, főételek és saláták külön csoportosítva a hússal készülő ételeket és a hústalan ételeket. Figyelem, nem lesznek benne desszertek, édességek!

Fontos! Minden receptküldőnek felajánlunk egy könyvet három receptért, hatért kettőt, tízért hármat :)
- minden recept mellé legyen legalább egy fotó, de háromnál több semmiképp. Minden fotó legyen átnevezve, magyarán írjátok ki végig az étel nevét fájlnévnek. Pl. sutotokos_nyulful_aszpikban_tarkonyos_martassal
- minden blogos recepthez linket is mellékeljetek, mert ez kell majd a honlapra. Természetesen, közölni kell a bloggerekkel, hogy amikor a receptjeiket közzétesszük a honlapon, akkor linkeljük a blogját is.

Jutka said...

+ az ERDÉLYI KONYHA csapata

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails