Friday, December 24, 2010

Karacsonyi Jokivansagok

Kicsit megkesve bar (amiert elore is elnezeseteket kerem), de talan meg nagyobb atelessel szeretnem megkoszonni a GasztroAngyalkaTalalakozo resztvevoinek a lehetoseget, hogy talalkozhattunk Veletek, egy nagyszeru emberekbol allo tarsasaggal... Sajnos ”technikai” okokbol komoly kesessel futottunk be, igy nem maradt sok idonk ”belerazodni” a hangulatba, de koszonhetoen azoknak, akik szantak rank meg egy kis idot, bebizonyosodotta feltetelezesunk, miszerint nagyon is megerte Ott lennunk.
Koszonet turelmes ajandekozo Angyalkanknak, Zizinek a figyelmesseget, ajandekanak minden kis osszetevoje megtalalta helyet a karacsonyi elokeszuletekben. Hasonlo koszonet jar Garffykanak a turelmeert, es a kedves csevegesert, remelem, sikerult egy kis oromet szereznunk ”madarlatta” ajandekunkkal. Kulon koszonet Vorosvarnak, nagyon jo volt ujra talalkozni Veled, ha meg csak egy kave erejeig is:) Koszonjuk Anna kedves meghivasat az altala szervezett ”gomboc-partyra”, sajnos nem tudtunk ott lenni, de biztosan nagyon jo moka volt. Igerjuk, a kozeljovoben...:)
Es, hogy milyen sutik kerulnek iden a fenyofa ala? Kozel egy hetes rakeszulodes eredmenyekepp szepszamu sereg varakozik...a fenyofara:) Amire iden nagyon buszke vagyok, az az Elso, teljes mertekben altalam alkotott gyonyoru, foszlos, omlos Kalacs...errol majd holnap jonnek kepek, erzesek:) Keszult meg macaron, puha mezeskalacs, puha mogyorovajas-csokolades keksz, szaloncukor, es kulonfele truffelek.
Jelenleg az agyikombol kikandikalva irogatok, a tv-ben HupikekTorpikek, a hangfalakbol pedig karacsonyi radio szol, kikortyoltam az utolso csepp kakaomat is, ugyhogy ideje kicsit osszeszednem magam, es meg ”simitgatni” az itthoni helyzeteken, hogy este zavartalanul elvezhessem a Karacsony este csendjet es meghittseget.
Hasonlo melegseget kivanok ma Estere minden kedves ”bloggi”nak!!!:)
Orsi

7 comments:

Melinda said...

Áldott, békés, boldog karácsonyt kívánok Neked és szeretteidnek!

Fondantina said...

Viszont kívánunk minden hasonlót :)

vorosvar said...

Csajok, köszönöm, hogy itt voltatok, klassz volt nagyon, és sajnálom, hogy olyan nagyon hideg volt. Nagyon boldog karácsonyt mindannyiótoknak:).

Orsibabba said...

Azota elokerult meg par kis (nagy:)) kabat...koszonjuk, es nagyon viszont Neked es szeretteidnek!

GasztroRéka said...

Szuper, hogy eljöttetek!

Jutka said...

Az szoros..január 31..remélhetőleg lehet késni, de nem sokat..ha meg nem sikerül, majd a következőbe :)

Ottis said...

Nézzetek be hozzám, vár egy díj!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails