Thursday, February 11, 2010

Chocolate& Peanut butter& Coconut...pure Heaven!:)



A kis kekszecskeim...3 napi osszegzes:) A fotokat elnezve kifelejtettem a pillecukros valtozatot.
Na de sebaj, egyontetuen a mogyorovajas- kokuszos lett az igazan fonyeremeny!



Ehhez a 'tolteekhez' pedig nem hasznaltam mast, mint jo sok sos mogyorovajat, es egy keves cukrot. A meg sulo kekszek kozepere nyomkodtam kis bemelyedeseket (kiskanallal, szo szerint s sutoben, meg mielott teljesen megsultek volna), ahova kerult a 'kokuszkrem', ami valojaban kokusztejpor, cseppnyi viz es cukor...jol osszekeverve, itt a megfelelo allagot a kokusztejpor mennyisegevel valtoztathatjuk (ami nalam egy igen suru masszat jelentett).




Miutan kivettuk a sutobol a kekszeket, johet a kozepukbe (vagy csak egyszeruen a tetejukre/a mogyorokrem tetejere) egy keves kokuszkrem, majd ra a mogyorokremes massza, amit kenes elott kicsit osszeolvaszthatunk (en mikroban melegitettem kicsit).








Hagyjuk szilardulni, legegyszerubben hutoben (kb fel ora), addig felolvasztjuk a csokit, es szerre 'belemeritjuk' a mar kesz kekszeket.




Varunk egy keveset mig a csoki megszilardul (ismet lehet gyorsitani a folyamatot egy kis 'hutozessel'), es mar ehetjuk is!:) Fini nagyon!




5 comments:

Anonymous said...

Ez tényleg pure heaven! Imádom a mogyoróvajat! Szerinem ki fogom próbálni! Istenien néznek ki!

Orsibabba said...

Koszi szepen:) A mogyorovaj...hmmm...:)

Robi said...

Egy, a konyhában kétbalkezes emberkének (Én) szörnyű hiba ezeket a képeket nézegetni.:D

Érdekes, hogy ilyen fiatalon ilyen jól bántok a fakanállal (meg mindennel:). Azért be kell vallani, hogy ezek a sütik nem a legegyszerűbbek közé tartoznak.:D Viszont annál gusztábbak.:P

Fondantina said...

koszi a dicsero szavakat! Orsi ezek isteniek :*

Orsibabba said...

:)) EDesek vatttok mind!!!
Pusziii

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails