Májpástétom
Hozzávalók: 25 dkg csirke máj, 3 ek olaj, 1 kisebb fej vörös hagyma, 3-4 cikk fokhagyma, 1 dl tej vagy húsleves, 1 tk mustár, 1 ek csombor, 1 ek só
- A hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk és az olajon megpirítjuk
- A májat kb 1 centis drabokra vágjuk és a rátesszük a megpirított hagymára
- Ha a máj szépen megpirult, akkor ráöntjük (esetemben) a húslevest
- Levesszük a tűzről. Mikor kihűlt összeturmixoljuk és hozzákeverjük a mustárt és a sót
- Pirítós kenyérrel tálaljuk!
Jó étvágyat!
2 comments:
Orulok hogy nekifogtal a blognak, nagyon tehetseges vagy, itt az ideje hogy masok is megtudjak!
koszi:D
Post a Comment