Wednesday, November 25, 2009


Májpástétom


Hozzávalók: 25 dkg csirke máj, 3 ek olaj, 1 kisebb fej vörös hagyma, 3-4 cikk fokhagyma, 1 dl tej vagy húsleves, 1 tk mustár, 1 ek csombor, 1 ek só

  1. A hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk és az olajon megpirítjuk
  2. A májat kb 1 centis drabokra vágjuk és a rátesszük a megpirított hagymára
  3. Ha a máj szépen megpirult, akkor ráöntjük (esetemben) a húslevest
  4. Levesszük a tűzről. Mikor kihűlt összeturmixoljuk és hozzákeverjük a mustárt és a sót
  5. Pirítós kenyérrel tálaljuk!
Jó étvágyat!

2 comments:

Orsibabba said...

Orulok hogy nekifogtal a blognak, nagyon tehetseges vagy, itt az ideje hogy masok is megtudjak!

Fondantina said...

koszi:D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails