Saturday, November 9, 2013

Burger Land, avagy ételképek egy amerikai útról


Amerikában való utazásom "ételpekekben", nem mondhatnám, hogy főként hamburgeren éltem talán ez is lehet annak az oka, hogy 3 hónapnyi ott töltött idő alatt nem híztam el, sokak nagy meglepetésére. Ami igazán hajtott az ételek kiválasztásában az a különlegességek voltak. Nagy kedvencem a Yuraku, azóta se találok sehol olyan ízletes Sushit, sőt kifejezetten nem ízlik máshol.
A New York-i reggelizőhely neve sajnos nem rémlik bárhogy is próbálkozom, pedig szívesen ajánlám bárkinek aki arra jár, annyira emlékszem, hogy Manhattan-ben volt és az amerikai árakhoz képest elég olcsónak is számított kb 10-12 dollárt fizethettünk. 

Update: A New Yorki reggelizőhely neve a Murray Hill Dinner, olasz barátnőm kisegített, mellesleg ő készítette a Cukkinis Shrimpes Pastat. 


Ruby Tuesday




Corner Bakery Cafe




Coco Sala


Yuraku Japanese Restaurant




The Cheesecake Factory












Hard Rock Cafe New York


Toys ''R'' Us


M&M'S World


Murray Hill Dinner (New York Style Brunch)

1 comment:

Anonymous said...

Kedves webmester,

Észrevettük, hogy sok finom receptek talállhatók a blogodon, és egyúttal szeretnénk bemutatni neked az új honlapunkat, http://www.osszesrecept.hu/ ahol a felhasználók válogathatnak több mint 110 000 összegyüjtött receptek közül. Naponta növekedik a látogatók száma, ami jelenleg a több mint 30 000 klikket jelent. Az oldalon szintén talállható egy rangsor a leggyakrabban látogatott blogokról. Ha hozzácsatolod a te blogodat is, mi indexeljük a recepteket, és a felhasználók ezután receptjeidet könnyen megtalállják a keresőnk segítségével, majd a recept klikkelése után átirányítja őket a te blogodra. Tehát egyre több látogatód lesz az oldalon. Ne aggódj, minden teljesen ingyenes.

Osszesrecept.hu testvéroldalai megtalállhatók világszerte. Nagyon örülnénk, ha a te blogod is része lenne ennek a nagy családnak.

Ha bármilyen kérdésed van, kérem lépj velünk kapcsolatba, szivesen segítünk bármivel.

Üdvözlettel,
Tünde
info@osszesrecept.hu
180

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails